Salotinė sultenė ir du pavasariški receptai!

Balandžio 13, 2015 | Berta Garuckė
+24
+27 -3
3
Sultenių glotnutis pusryčiams – pats tas!


Kefyro glotnutis su sultenėmis
 

Ko reikės 2 porcijoms?

  • 300–400 ml kefyro, pasukų arba graikiško jogurto;
  • 2 saujų sultenių;
  • 2 bananų;
  • 1 kivio;
  • kelių graikiškų riešutų;
  • 2 a. š. sėlenų arba linų sėmenų;
  • žiupsnelio rudojo cukraus arba a. š. medaus. 

Kaip gaminti? 

  1. Visus ingredientus sudėkite į maisto trintuvą ir sutrinkite. 
  2. Supilkite į stiklines, papuoškite sultenėmis ir patiekite. 

Skanaus!

Trys kalėdiniai patiekalai. Interviu su „Cukrinisavinelis.lt“ tinklaraštininke Berta

„Virtuvė man yra eksperimentų ir malonios improvizacijos vieta, kurioje nereikia laikytis taisyklių, nurodymų. Iš tiesų gal ir reikia, bet aš jų labai nemėgstu, dažniausiai vadovaujuosi intuicija…“ 

Visą interviu su Berta rasite čia:
Trys kalėdiniai patiekalai. Interviu su „Cukrinisavinelis.lt“ tinklaraštininke Berta »

 

1 2
+24
+27 -3
3
  • Sveika mityba
  • Vitaminai
  • Ekologiškos prekės
  • Mineralinės medžiagos
  • Receptai
  • Sultenė

Susiję straipsniai

  • O kodėl „Kefyro glotnutis su sultenėmis“, jei recepte pasukos arba graikiškas jogurtas? Bet idėjos labai patiko. Ačiū.

  • Jūrate, atsiprašome! Turėtų būti: kefyras, pasukos arba graikiškas jogurtas. Jau pataisėme receptą.

Siųsk savo nuomonę

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *