Kopenhagos dieta – griežtos taisyklės, meniu ir akivaizdūs rezultatai

Balandžio 29, 2014 | Žavinta Kiliūtė
+86
+113 -27

Kopenhagos dietos meniu 

Natūralus jogurtas

1 diena 

Pusryčiai: kavos puodelis su šaukšteliu cukraus.
Pietūs: 2 kietai virti kiaušiniai ir 400 g virtų špinatų, 1 pomidoras.
Vakarienė: 200 g jautienos ir 150 g salotų su citrinos sulčių ir aliejaus užpilu. 

2 diena 

Pusryčiai: kavos puodelis su šaukšteliu cukraus.
Pietūs: 250 g kumpio ir natūralaus jogurto indelis.
Vakarienė: 200 g jautienos ir 150 g salotų su citrinos sulčių ir aliejaus užpilu. 

3 diena 

Pusryčiai: kavos puodelis su šaukšteliu cukraus ir riekelė skrudintos baltos duonos.
Pietūs: 2 kietai virti kiaušiniai, 100 g lieso kumpio ir 150 g salotų.
Vakarienė: pomidoras, virtas salieras ir vaisius (pasirinktinai: obuolys, apelsinas ar kriaušė). 

4 diena 

Pusryčiai: kavos puodelis su šaukšteliu cukraus ir riekelė skrudintos baltos duonos.
Pietūs: natūralaus jogurto indelis ir 200 ml apelsinų sulčių.
Vakarienė: kietai virtas kiaušinis, tarkuota morka, 250 g (rekomenduojama olandiško). 

Jautiena5 diena 

Pusryčiai: tarkuota morka.
Pietūs: 200 g virtos žuvies su šaukštu sviesto ir citrinos sultimis.
Vakarienė: 250 g jautienos su trintu salieru. 

6 diena 

Pusryčiai: kavos puodelis su šaukšteliu cukraus ir riekelė skrudintos baltos duonos.
Pietūs: 2 kietai virti kiaušiniai ir tarkuota morka.
Vakarienė: 300 g vištienos ir 150 g salotų su citrinos sulčių ir aliejaus užpilu. 

7 diena 

Pusryčiai: arbatos puodelis be cukraus.
Pietūs: tik vanduo.
Vakarienė: 200 g ėrienos ir obuolys.

1 2 3
+86
+113 -27
  • Nutukimas
  • Antsvoris
  • Bulimija
  • Anoreksija
  • Dieta
  • Dietų receptai
  • Dietologai
  • Kopenhagos dieta

Susiję straipsniai

Siųsk savo nuomonę

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *