Idėjos, ką padovanoti Šv. Valentino dienos proga

Sausio 24, 2018 | L.Rimgailė
+13
+13 -0

 Šv. Valentino diena – tai laikas, kuomet sveikiname tuos, kuriuos labiausiai mylime. Todėl šią dieną vertėtų atsigręžti ne tik į savo artąsias puses, sutuoktinius, bet ir į žmones, kurie mums davė gyvybę – tėvus. Taigi, ką Šv. Valentino dienos proga būtų galima padovanoti ne tik savo antrajai pusei, bet ir tėvams?

Šv. Valentino dienos dovanos tėvams

Ir nors mūsų šalyje dar nėra įprasta Šv. Valentino dieną sveikinti savo tėvus, bet juk būtent iš jų meilės mes atsiradome ir pačią didžiausią dovaną – gyvenimą – davė mums tėvai. Todėl Meilės dieną nepamirškite skirti laiko savo tėvams: jei esate išvykę, tuomet paskambinkite, dar kartą pasakykite, kad juos labai mylite ir branginate…O dar geriau, jei galite, tuomet visus šiuos žodžius pasakykite ne per mobilųjį telefoną, bet žvelgiant jiems į akis. Būtent tai ir bus pats geriausias Šv. Valentino dienos progos sveikinimas.

Tėvams naudinga dovanoti ir įvairius, jų sveikatą stiprinančius maisto papildus. Tiesa, tik rinktis juos reikėtų atsakingai, pasitariant su pačiais tėvais, vaistininkais. Išsiaiškinkite, kokios sveikatos problemos kamuoja tėvus, pvz., gal mamą vargina venų varikozė ir ji kartais naudoja heparino tepalą, kuris sumažina kojų tinimą, nemalonius venų varikozės sukeltus simptomus? Jei taip, tuomet pravartu dovanoti tai, ką mama perka. Tokia dovana džiugins ir bus išties naudinga.

Dovanos Jam: nuo elektroninio dantų šepetėlio iki… knygos apie meditaciją

Didžioji dalis vyrų mėgsta praktiškas dovanas, tad kuomet rinksite Šv. Valentino dienos dovaną jam, atsiminkite tai. Visuomet prieš renkant dovaną reikėtų pagalvoti ir apie tai, ko tam žmogui labiausiai trūksta. Pvz., gal jis kasdien valosi dantis paprastu dantų šepetėliu ir elektrinis dantų šepetėlis tokiu atveju būtų puiki dovana? O gal Jūsų draugas kenčia nuo kasdieninės įtampos darbe, dėl to nuolat vargina galvos skausmas? Jei taip, tuomet tokiais atvejais naudinga dovana būtų vaistai nuo galvos skausmo…Žinoma, vaistai tik laikinai gali pašalinti įtampos sukeltą nemalonų galvos skausmą, daug svarbiau yra šalinti galvos skausmo atsiradimo priežastį – stresą darbe. Tad mokomoji knyga apie meditaciją išties galėtų sustiprinti Jūsų draugo psichologinę būseną ir galbūt padėtų jam būti atsparesniam stresui. Tiesa, prieš tai dar reikia įsitikinti, ar Jūsų širdies draugas nemano, jog meditacija – tai tik tuščias laiko švaistymas, kuriam jis neskirs nei minutės dėmesio…

Dovanos Jai: nuo bilieto į teatrą iki…romantiškos vakarienės

Moterys yra linkę vertinti tas dovanas, kurios suteikia įspūdžius. Ir visai nesvarbu, ar tai būtų jaukus vakaras teatre, ar  romantiška vakarienė dviese namuose, – svarbiausia dėmesys ir laikas kartu. Tad tie vyrai, kurie vis dar nesugalvoja, ką Šv. Valentino dienos proga būtų galima nupirkti savo širdies draugei, turėtų pagalvoti apie tai, jog dovanų mylimam žmogui ne visada reikia ieškoti prekybos centre – jos slepiasi Jūsų išmonėje, galvoje. Pvz., surenkite aklą pasimatymą, įvairių patiekalų skanavimą užrištomis akimis…Net nėra abejonių, jog įprasta vakarienė namuose, pasitelkus fantaziją ir išradingumą, gali virsti įspūdžių kupinu vakaru.

Taip pat pagalvokite, ką mylimas žmogus mėgsta: gal ji mėgsta piešti ar fotografuoti? Jei taip, tuomet kodėl gi nepadovanojus kupono į tapybos ar fotografijos pamokas? O gal ji nei dienos negali gyventi be muzikos ir klausosi jos per mobiliojo telefono ausines? Jei taip, tuomet belaidės ausinės jos gyvenimą galėtų gerokai palengvinti.

Taigi, būkite išradingi, stebinkite ir mylėkite vieni kitus ne tik per Šv. Valentino dieną, bet visada!

+13
+13 -0
  • Dubens skausmas
  • Kojų venų operacijos
  • Dantys
  • Galvos skausmas
  • Kojų venų ligos

Susiję straipsniai

Siųsk savo nuomonę

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *