TREČIA DIENA
Pusryčiai
- Karštas gėrimas (gali būti pagardintas nugriebtu pienu ir saldikliu).
- Kiaušinienė su faršu.
Kiaušinienės su faršu receptas
Ko reikės 6 porcijoms?
- 6 kiaušinių;
- 500 g lieso faršo;
- 175 gramų neriebaus tepamo sūrio;
- pusės supjaustyto svogūno;
- druskos ir pipirų.
Kaip gaminti?
Apskrudinkite mėsą su svogūnais. Įdėkite sūrį į tą pačią keptuvę ir ant nedidelės ugnies jį išlydykite. Įmuškite kiaušinius, įpilkite šaukštą vandens. Pridėkite druskos ir pipirų. Kepkite tol, kol patiekalas iškeps.
Pietūs
Prancūziškų blynų sumuštinis su kumpiu ir pomidorais.
Prancūziškų blynų sumuštinio su kumpiu ir pomidorais receptas
Ko reikės 1 porcijai?
- 2 kiaušinių;
- 4 šaukštų avižų sėlenų;
- 4 šaukštų lieso graikiško jogurto;
- 1 arbatinio šaukštelio džiovintų čiobrelių;
- lieso kumpio;
- neriebaus tepamo sūrio;
- pomidoro.
Kaip gaminti?
Prancūzišką blyną (kaip jį pasigaminti, rasite čia: PIRMA DIENA ») perpjaukite per pusę ir ištepkite tepamu sūriu. Į vidų įdėkite pasirinktą liesą kumpį ir supjaustytą pomidorą.
Užkandis
Krabų lazdelės.
Vakarienė
Aštri kalakutiena su pievagrybiais.
Aštrios kalakutienos su pievagrybiais receptas
Ko reikės 4 porcijoms?
- 600 g kalakutienos faršo;
- 800 g smulkintų pomidorų iš skardinės;
- 8 pievagrybių, supjaustytų ketvirčiais;
- pusės supjaustyto svogūno;
- 1 šaukto alyvuogių aliejaus;
- 1 pakelio prieskonių mišinio Chili con carne;
- 125 ml verdančio vandens;
- 1 arbatinio šaukštelio druskos;
- 4 šaukštų neriebaus natūralaus jogurto
Kaip gaminti?
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Visus ingredientus sudėkite į indą, skirtą apkepėlėms kepti, gerai sumaišykite ir uždėkite dangtį. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 1,5 valandos. Nepamirškite pamaišyti kas pusvalandį, kad neprikeptų. Patiekite su natūraliu jogurtu.